Tuotesarjat

Laadukkaat hoitotuotesarjamme.

YonKa

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitojen ja tuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan vaikuttavia hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Ekopharma

EKOPHARMA on täysin suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu ja joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EkoPharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, eivätkä ne sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita.  

FI-Natura

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

Leaping Bunny

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

Avainlippu

 EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

 

Pandhy´s

PANDHY’S™ Mineraalimeikit avaavat uuden ulottuvuuden meikkaukseen. PANDHY’S™ Mineraalimeikit sisältävät ainesosia, jotka tekevät ihosta pehmeän ja kauniin, kirkastavat silmät ja kaunistavat huulet! Meikit on kehitetty korkealaatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista. PANDHY’S™ mineraalimeikkipohja näyttää ja tuntuu kuin omalta iholta. Sama koskee huulituotteita, poskipunia ja muita meikkejä!

PANDHY’S™ mineraalimeikit ovat markkinoiden puhtaimpia, ne eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, vismuttioksikloridia, karmiininpunaista, silikoneja, öljyä tai hajusteita. 

 

Lycon

LYCON on ihokarvojen poistoon tarkoitettu sarja Australiasta ja erittäin suosittu korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu korkeimmasta pilkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. Lycon saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Lycon on maailman johtava laatuvahojen valmistaja. 

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmälle iholle. Vanhoja ei ole testattu eläimillä.

Yumi Lashes

Yumi™Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. 

 

CND Shellac

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä – kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa – poisto kestää vain viisi minuuttia.

Kauneutesi Helmi

Siltakatu 12-14 (B-ovi)

05900 Hyvinkää

Kartta

Aukioloajat

Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan.

Tulethan hoitoihin vasta hieman  ennen hoitoaikaasi, kiitos.

Puhelin

 + 358 041 507 93 77

Sähköposti

sanna@kauneutesihelmi.fi